Creatieve dag voor kinderen.


kids painting

Kinderfeestje in onze appelboomgaard.

 opties:

  • Beeldhouwen (vanaf 7 jaar)
  • Schilderen met acrylverf
  • Kistje / vogelhuisje pimpen
  • Sieraden maken in combinatie met steen
  • Klei-kunstwerkje maken 

Kinderfeestje optie 1.. 14.30 - 17.00 uur

Bij aankomst zingen we voor de jarige en is er tijd om de cadeautjes uit te pakken. Ook zijn er zelfgebakken cupcakes en lekkers. Daarna doen we de schortjes aan en gaan we aan de slag.  Bij goed weer in de appel boomgaard, bij slecht weer in het werkatelier. Tussendoor is er een pauze en kunnen we uit een echte limonadefontein drinken en uitrusten op picknickkleden. 

EU 17,50 pp.

 

Kinderfeestje optie 2.. 14.00 - 17.00 uur

Deze middag ziet er hetzelfde uit als optie 1, maar hier mag je kiezen voor een overheerlijke lunch in de boomgaard op vrolijk gekleurde picknickkleden of een friettafel met een snack na afloop. 
Ieder mag zijn eigen kunstwerk mee naar huis nemen als herinnering aan een onvergetelijke 'doe' middag ', en .. er mag nog gegrabbeld worden!

EU 22,50 pp.

(Minimaal aantal van 7 kinderen).

 

Het wordt de leukste, onvergetelijke feestmiddag voor jou en je vriendjes !!

 

 

Creatieve kinderworkshops.

 

Het is mogelijk om bij atelier Boeckeldt een middag creatief bezig te zijn. Dit kan al vanaf 6 personen. Er kan gekozen worden tussen een workshop schilderen of beeldhouwen.

Tussendoor kunnen kinderen hier ravotten, spelen in de boomgaard of juist even stil zijn en genieten van de natuur.

1. Beeldhouwen

Wat is er nou leuker om samen met je vriendjes te hakken, schaven en schuren aan je eigen steen. Aan het begin is hij nog ruw, later wordt jouw kunstwerk gevormd door het hakken en vijlen. Na het vijlen gaat hij het water in en wordt de steen gepolijst zodat hij nog meer glans krijgt. Dan pas zie je de echte kleuren!

Kortom het is spannend de ruwe steen te zien veranderen in een heus kunstwerk.

 

2. Schilderen

Kinderen zijn vrij in hun denken, daarom is er niets mooier dan ongedwongen te werk gaan op een schildersdoek met acrylverf (verf op waterbasis). Er wordt gezorgd voor veel inspiratiemateriaal zodat de kinderen later de keuze kunnen maken wat ze gaan schilderen.

 

Beide workshops starten om 13.30 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur.  EU 22,50 pp.

Uiteraard zorgen wij voor  drinken en iets lekkers. (Workshops vanaf 7 t/m 15 jaar)