Creatieve dag voor kinderen.

kids painting

 

Kinderfeesten in onze boomgaard.

Kinderfeestje 1 

Bij aankomst wordt er gezongen voor de jarige en is er tijd om de cadeautjes uit te pakken. We serveren zelfgebakken cupcakes en ander lekkers. Vervolgens trekken we de schortjes aan en gaan beginnen. Je kan kiezen uit beeldhouwen (vanaf 7 jaar), schilderen met acrylverf, kistje/ vogelhuisje pimpen, sieraden maken of een boetseer kunstwerkje maken. Bij goed weer staan we in de appel boomgaard, bij slecht weer in het werkatelier. Tijdens de pauze is er een echte limonadefontein en kan je uitrusten op picknickkleden. 

€ 22.00 pp. 14.30 - 17.00 uur (Alle materialen inbegrepen).

 

Kinderfeestje 2. 

Deze middag is hetzelfde als Kinderfeestje 1, maar hier mag je als extra kiezen uit een overheerlijke lunch in de boomgaard op vrolijk gekleurde picknickkleden of een tafel met friet en snacks na afloop. Ieder mag zijn eigen kunstwerk mee naar huis nemen als herinnering aan een onvergetelijke 'doe' middag ', en… voor de jarige is er ook nog een grabbelton met leuke kleine cadeautjes!

€ 29.50 pp. 14.00 - 17.00 uur (Alle materialen inbegrepen, Min. 7 kinderen).

Kies een van de leukste, onvergetelijke feestjes voor jou en je vriendjes!!

 

Creatieve kinderworkshops.

Een middag creatief bezig zijn voor kinderen met beeldhouwen of schilderen. Dit kan al vanaf 6 personen. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om lekker te ravotten, spelen in de boomgaard of juist even stil zijn en genieten van de natuur. En uiteraard zorgen wij voor iets te drinken en wat lekkers.

 

Workshop Beeldhouwen voor kids.

Wat is er leuker om samen met je vriendjes te houwen, hakken, schaven en schuren aan je eigen steen? In het begin is de steen ruw van vorm, maar door te houwen, hakken en vijlen krijgt jouw kunstwerk vorm. Na het vijlen wordt de steen nat gepolijst en krijgt deze nog meer glans. Pas dan zie je ook de echte kleuren van je steen! Kortom het is spannend een ruwe steen te zien veranderen in een jouw kunstwerk.

 

Workshop Schilderen voor kids.

Wat is er nou mooier dan ongedwongen met verf (op waterbasis) en kleur je gang te gaan op een schildersdoek? Lekker schilderen met verschillende kwasten, kleuren en vormen. We zorgen voor veel inspiratiemateriaal zodat je gemakkelijk een keuze kan maken voor jouw schilderij. Of je kiest zelf iets wat je leuk vind. Alles kan!

De workshops beginnen om 13.30 en eindigen rond 17.00  

€ 29.50 pp. (Alle materialen inbegrepen, workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 t/m 15 jaar).