Beeldhouwen en schilderen.


Onze workshops.

1. Een dag creatief.

De hele dag lekker buiten werken aan een beeldhouwwerk of schilderij. Je hoeft niks mee te brengen, alle materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Het schildersdoek en een steen tot max. 3 kg. zit bij de prijs inbegrepen. We beginnen de workshop om 11.00u met koffie/thee en appeltaart. Rond het middaguur serveren we een heerlijke lunch en rond de klok van 16.30u sluiten we de dag gezamenlijk af met een glaasje wijn.  Met mooi weer buiten, zit het weer niet mee dan in de overdekte schuur. EU 65 pp.

 

2. Een middag creatief.

Van 13.30 - 17.00 uur ben je bezig met het maken van een wenssteentje of schilderij in de prachtige natuur. We starten met koffie/thee en appeltaart en daarna gaan de schortjes aan en gaan we aan het werk. Alle benodigdheden zijn aanwezig, inclusief het schildersdoek of steen. Na afloop drinken we een heerlijk glas wijn en uiteraard ga je met je eigen creatie op sokkel naar huis. EU 40 pp.

 

3. Creatieve inloop middag.

Iedere woensdag van 13.00 tot 17.00 uur kan je na telefonische afspraak aanschuiven. De bedoeling is dat je zelf, op je vrije middag, creatief bezig kan zijn in een mooie omgeving. Ik geef dan geen les maar je kunt wel bij mij een steen of schildersdoek kopen of zelf meebrengen. Alle gereedschappen zijn aanwezig en mag je gebruik van maken. Ook is er is koffie/thee met wat lekkers. EU 10 pp.