Beeldhouwen en schilderen.


Onze workshops.

1. Een dag creatief.

De hele dag lekker buiten werken aan een beeldhouwwerk of schilderij. Je hoeft niks mee te brengen, alle materiaal en gereedschap zijn aanwezig. Het schildersdoek en een steen tot max. 3 kg. zit bij de prijs inbegrepen. We beginnen de workshop om 11.00 met koffie/thee en appeltaart en sluiten de dag af om 17.00u met een lekker glaasje wijn. Je gaat dan ook naar huis met een heus eigen kunstwerk op sokkel of fraai schilderij. Rond het middaguur serveren we een uitgebreide heerlijke lunch.  Met mooi weer buiten, zit het weer niet mee dan binnen in het atelier. EU 55 pp.

 

2. Een middag creatief.

Van 13.30 - 17.00 uur ben je bezig met het maken van een wenssteentje of schilderij onder ’t genot van een drankje, koffie, thee en kleine hapjes. Alle benodigdheden zijn aanwezig, inclusief gratis schildersdoek of steen tot max. 2 kg. Na afloop een heerlijk glas wijn en uiteraard ga je met je eigen creatie op sokkel naar huis.

EU 35 pp.

 

3. Creatieve inloop middag.

Iedere woensdag van 13.00 tot 17.00 uur kan je na telefonische afspraak aanschuiven. De bedoeling is dat je zelf, op je vrije middag, creatief bezig kan zijn in een mooie omgeving. Ik geef dan geen les maar je kunt wel bij mij een steen of schildersdoek kopen of zelf meebrengen. Alle gereedschappen zijn aanwezig en mag je gebruik van maken. Ook is er is koffie/thee met wat lekkers. EU 10 pp.