Workshops

Onze workshops

1. Een dag creatief.

De hele dag lekker buiten werken aan een beeldhouwwerk of schilderij. Je hoeft niks mee te brengen, alle materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Het schildersdoek en een steen tot max. 2 kg. zit bij de prijs inbegrepen. De workshop begint om 11.00u met koffie/thee en lekkers. Rond het middaguur serveren we een heerlijke lunch en rond 16.30u sluiten we de dag gezamenlijk af met een glaasje wijn. Met mooi weer buiten, zit het weer niet mee dan in de overdekte schuur. 

€ 75.00 pp. (Alle materialen inbegrepen).

 

2. Een middag creatief.

Van 13.30 - 16.30 uur ben je bezig met het maken van een wenssteen of schilderij in de prachtige natuur. We starten met koffie/thee en lekkers en gaan dan aan de slag. Alle benodigdheden zijn aanwezig, inclusief het schildersdoek of steen. Na afloop een heerlijk glas wijn en uiteraard ga je met je eigen creatie op sokkel naar huis. 

€ 47.50 pp. (Alle materialen inbegrepen).

 

3. Creatieve inloop middag.

Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand kan je na telefonische afspraak aanschuiven. We beeldhouwen/schilderen  van 13.00u tot 16.30u. De bedoeling is dat je zelf, op je vrije middag, creatief bezig bent in een mooie omgeving en je gebruik mag maken van alle materialen/gereedschappen. Ik geef geen les maar je kunt wel bij mij een steen of schildersdoek kopen. Er is koffie/thee met lekkers.

€10 pp.